سود ماهیانه صندوق سرمایهگذاری پارند پایدار سپهر در دوره یک ماهه منتهی به پانزدهم تیرماه سال جاری به حساب سرمایهگذاران محترم واریز شد. |
به گزارش روابط عمومی شرکت تأمین سرمایه سپهر، عملکرد این صندوق، در دوره یکماهه منتهی به 25 خردادماه سال 1400، منجر به بازدهی معادل با نرخ سالیانهشده 25 درصد شد که این بازدهی به ازای هر واحد سرمایهگذاری معادل 212 ریال بوده است. بر اساس این گزارش، در مجموع مبلغی در حدود 697 میلیارد ریال سود در این دوره به حساب سرمایهگذاران صندوق سرمایهگذاری پارند پایدار سپهر واریز شد.
پذیرش شرکها در بورس اوراق بهادار تهران / فرابورس ایران ورود شرکها به بازار سرمایه و پذیرش اوراق بهادار آها در بورس یا فرابورس، نشادهنده رشد شرکت و معرفی آ در سطح کشور است. شرکها با پذیرش در بازارهای مالی متوانند از مزایایی مانند هزینه پاییتر تأمین مالی، افزایش نقدشوندگی سهام، معافیهای مالیاتی و سایر مزایا بهرمند گردند.پذیرش سهام عادی در بورس، صرفاً دریکی از تابلوهای بازار اول یا بازار دوم صورت مپذیرد. متقاضی در صورت دارا بودن شرایط عمومی پذیرش سهام عادی، با توجه به شرایط خاص پذیرش سهام در هر یک از این بازارها، بایستی تقاضای پذیرش خود از طریق مشاور پذیرش به بورس ارائه نماید.مزایای پذیرش شرکها در بازار سرمایه• سهولت تأمين مالي شركها از طریق بازار سرمایه با هزینه اندک،• افزايش نقد شوندگی سهام و كاهش هزينه سرمايه،• برخورداری از مزایای قانونی ازجمله معافیت مالیاتی،• نق و انتقال سهام بصورت آسان، سریع و کهزینه،• ارزگذاری شفاف شرکت،• سهولت در تغيير تركيب سهامداران و انتقاپذيری مالكيت،• تسهیل وثیقگذاری سهام توسط سهامداران،• اطلارسانی هماهنگ و عادلانه به سرمایگذاران بالفعل و بالقوه،• معرفي شرکت و محصولات به طيف وسيعي از اقشار جامعه و افزايش اعتبار شرکت،• افزايش اعتبار داخلي و بيالمللي،• سهولت تأمين مالي از سامانی بانكی در مقايسه با شركهای غیر بورسی،• ارزيابی مناستر از عملكرد مديريت شركت.مراحل پذیرش در بورس اوراق بهادار تهران/ فرابورس ایران1. ارائه درخواست پذیرش به بورس/ فرابورس،2. تهیه امیدنامه و برنامه کسوکار،3. اخذ موافقت پذیرش سهام شرکت متقاضی توسط هیئت پذیرش،4. تبدیل شخصیت حقوقی شرکت متقاضی به سهامی عام،5. ثبت شرکت متقاضی پذیرش نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و مرجع ثبت شرکها،6. درج نماد شرکت در فهرست نرهای بورس/ فرابورس،7. سپردگذاری سهام شرکت متقاضی،8. عرضه سهام به عموم.
ادامه مطلبواحد سرمایگذاری به مثابه قلب تپنده، یکی از مهمترین واحدهای اجرایی شرکت تامین سرمایه سپهر به شمار مرود. مدیریت منابع جمآوری شده از طریق ابزارهای موجود در شرکت، نظیر صندوهای سرمایگذاری پارند پایدار سپهر و اندوخته پایدار سپهر و کسب بازده مناسب از این منابع به عهده این واحد است. این منابع باید در دارایهایی به کار گرفته شده و سرمایگذاری شوند که سود مورد انتظار سرمایگذاران و شرکت تحصیل گردد. ایفای تعهدات بر عهده شرکت همچون پرداخت به موقع سود سرمایگذارانی که به مجموعه تامین سرمایه سپهر اعتماد نموداند، از مهمترین وظایف واحد سرمایگذاری مباشد. هدف واحد سرمایگذاری کسب سود از طریق سرمایگذاری در بخش واقعی و مولد اقتصاد است. از جمله اقدامات صورت گرفته در این خصوص متوان به پذیرنویسی اوراق سلف نفت خام جهت تامین مالی پروژهای نفتی، اوراق منفعت دولتی جهت تامین مالی پروژهای دولت، سرمایگذاری در سهام شرکهای فعال در بورس اوراق بهادار تهران و ... اشاره نمود. تلاش واحد سرمایگذاری و تمام مجموعه تامین سرمایه سپهر همواره خدمت به اقتصاد کشور و ریل گذاری جهت انتقال صحیح نقدینگی به بخش واقعی اقتصاد مباشد.
ادامه مطلبتوسعه ابزارهای مالی و بکارگیری روهای نوین تأمین مالی، رشد سریع بازار سرمایه را در ساهای اخیر ب دنبال داشتهاست. بدیترتیب بازار سرمایه توانسته در کنار بازار پول به تقویت و رشد بنگاهای اقتصادی و اجرای اثربخش سیاسهای مالی و پولی دولت، کمک شایان توجهی نماید.شرکها برای تأمین منابع مالی مورد نیاز خود متوانند از روهای نوین تأمین مالی در بازار سرمایه بهره ببرند. آشنایی با این فرآیندها و تشخیص روش مناسب تأمین مالی نیاز به تخصص مالی در حوزه بازار سرمایه خواهد داشت.ترسیم نقشه راه مناسب جهت تأمین منابع مالی بنگاه های اقتصادی از طریق بازار اوراق بهادار که تحت عنوان خدماتlaquo;مشاورۀ عرضraquo; شناخته مشود، یکی از خدمات اصلی شرکهای تأمین سرمایه است.
ادامه مطلب