به گزارش روابط عمومی شرکت تأمین سرمایه سپهر، سود محقق شده صندوق اندوخته پایدار سپهر 20 درصد (سالیانه) منتهی به 25 اسفند ماه واریز شد، این سود مربوط به دوره یک ماهه حدفاصل 26 بهمن تا 25 اسفندماه سال 1400 است.
سود تقسیم شده این صندوق برای دوره یک ماهه اخیر (معادل با نرخ بازدهی سالیانه شده 20 درصد و 16,439 ریال سود به ازای هر واحد) سبب شد تا در مجموع دو هزار و نهصد و هشتاد و هفت میلیارد ریال سود در تاریخ 26 اسفندماه به سرمایهگذاران گرامی پرداخت گردد.
صندوق سرمایهگذاری اندوخته پایدار سپهر، از سال 1392 فعالیت خود را آغاز نموده است و درحال حاضرتعداد واحدهای سرمایه گذاری نزد سرمایه گذاران بیش از 181 میلیون واحد میباشد، این صندوق با حداقل ریسک، بازدهی مناسبی را نصیب سرمایهگذاران میکند، ضمانت نقد شوندگی این صندوق بر عهده بانک صادرات ایران است.
گفتنی است، فرصت استثنایی کسب سود روزشمار از صندوق سرمایهگذاری اندوخته پایدار سپهر در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱، ۲۶ و ۲۸ اسفندماه میباشد.
روشهای حضوری و غیرحضوری سرمایهگذاری در این صندوق عبارت است از:
روش حضوری :
مراجعه به تمامی شعب بانکها و واریز وجه به حساب صندوق اندوخته پایدار سپهر نزد بانک صادرات ایران
شماره حساب : ٠٢٠٢٠٢٣٣٣٣٠٠٦
شماره شبا :IR۶۲۰۱۹۰۰۰۰۰۰۰۲۰۲۰۲۳۳۳۳۰۰۶
روشهای غیرحضوری (اینترنتی) :
سایت صندوق به آدرس : apsepehr.ir، سامانه جامع مدیریت سرمایه سپهر به آدرس: sifund.ir، نرم افزار همراه صندوق، موبایل بانک، اینترنت بانک، حواله های ساتنا و پایا
لازم به ذکر است صدور واحدهای سرمایهگذاری در روز شنبه ۲۸ اسفند صرفا از طریق مراجعه حضوری به شعب بانک و یا انتقال وجه به حساب بانکی صندوق از طریق موبایل بانک و اینترنت بانک امکانپذیر است.
از مهترین خدمات قابل ارائه توسط شرکت تأمین سرمایه سپهر، مدیریت دارایی از طریق تشکیل سبد اختصاصی برای آن دسته از سرمایگذاران و مشتریان حقیقی و حقوقی است که از ارزش دارایهای بالایی برخوردار هستند. گاه مشتریان انتظار دارند که شرکت تأمین سرمایه نقشی بیش از مشاور پذیرفته و به نیابت از آها سرمایگذاری نماید. معمولاً این دسته از سرمایگذاران مبالغ قاب توجهی از دارایهای خود را به شکلی نگداری منمایند که از نقد شوندگی بالایی برخوردار باشد تا در مواقع اضطرار و یا مواجهه با فرصهای سرمایگذاری مناسب، امکان دسترسی سریع به وجوه داشته باشند. با توجه به اینکه مشتریان خاص ترجیحات و ریسپذیری متفاوتی دارند، شرکت اقدام به تشکیل سبد اختصاصی بر اساس نیاز آها منمایدبرای تشکیل سبد اختصاصی قراردادی بین شرکت تأمین سرمایه سپهر و سرمایگذار بسته مشود. مدیر سبدگردانی با ارزیابی میزان ریسپذیری سرمایگذار از طریق پرسشنامای که با همین منظور توسط شخص سرمایگذار تکمیل مشود اقدام به تشکیل سبد سرمایگذاری برای هر یک از سرمایگذاران منماید.با توجه به بهرمندی شرکت تأمین سرمایه سپهر از فرصهای سرمایگذاری خاص، این امکان برای مشتریان مهیا است تا با حفظ نقد شوندگی بالا، در افق سرمایگذاری معین به نرخ بازده بالاتری دسیافته و از منابع خود بصورت بهینه بهربرداری کنند
ادامه مطلبپذیرش شرکها در بورس اوراق بهادار تهران / فرابورس ایران ورود شرکها به بازار سرمایه و پذیرش اوراق بهادار آها در بورس یا فرابورس، نشادهنده رشد شرکت و معرفی آ در سطح کشور است. شرکها با پذیرش در بازارهای مالی متوانند از مزایایی مانند هزینه پاییتر تأمین مالی، افزایش نقدشوندگی سهام، معافیهای مالیاتی و سایر مزایا بهرمند گردند.پذیرش سهام عادی در بورس، صرفاً دریکی از تابلوهای بازار اول یا بازار دوم صورت مپذیرد. متقاضی در صورت دارا بودن شرایط عمومی پذیرش سهام عادی، با توجه به شرایط خاص پذیرش سهام در هر یک از این بازارها، بایستی تقاضای پذیرش خود از طریق مشاور پذیرش به بورس ارائه نماید.مزایای پذیرش شرکها در بازار سرمایه• سهولت تأمين مالي شركها از طریق بازار سرمایه با هزینه اندک،• افزايش نقد شوندگی سهام و كاهش هزينه سرمايه،• برخورداری از مزایای قانونی ازجمله معافیت مالیاتی،• نق و انتقال سهام بصورت آسان، سریع و کهزینه،• ارزگذاری شفاف شرکت،• سهولت در تغيير تركيب سهامداران و انتقاپذيری مالكيت،• تسهیل وثیقگذاری سهام توسط سهامداران،• اطلارسانی هماهنگ و عادلانه به سرمایگذاران بالفعل و بالقوه،• معرفي شرکت و محصولات به طيف وسيعي از اقشار جامعه و افزايش اعتبار شرکت،• افزايش اعتبار داخلي و بيالمللي،• سهولت تأمين مالي از سامانی بانكی در مقايسه با شركهای غیر بورسی،• ارزيابی مناستر از عملكرد مديريت شركت.مراحل پذیرش در بورس اوراق بهادار تهران/ فرابورس ایران1. ارائه درخواست پذیرش به بورس/ فرابورس،2. تهیه امیدنامه و برنامه کسوکار،3. اخذ موافقت پذیرش سهام شرکت متقاضی توسط هیئت پذیرش،4. تبدیل شخصیت حقوقی شرکت متقاضی به سهامی عام،5. ثبت شرکت متقاضی پذیرش نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و مرجع ثبت شرکها،6. درج نماد شرکت در فهرست نرهای بورس/ فرابورس،7. سپردگذاری سهام شرکت متقاضی،8. عرضه سهام به عموم.
ادامه مطلبسرمایگذاران به منظور انجام سرمایگذاری آگاهانه، نیازمند اطلاع از ارزش شرکت یا ارزش اوراق بهاداری هستند که علاقه مند به سرمایگذاری در آها هستند. از سوی دیگر صاحبان کسب و کار و یا دارندگان اوراق بهادار که قصد فروش آن را دارند، ناگزیرند تا دارایهای خود را توسط مرجعی متخصص، بطرف و معتمد سایر فعالان اقتصادی ارزگذاری کنند. بخشی از نهادهای متولی نیز در راستای انجام وظایف محوّله خود، ازجمله فرآیند خصوصسازی، نیازمند استفاده از خدمات ارزگذاری شرکها یا اوراق بهادار هستند.
ادامه مطلب